wat kan er wél

In deze tijd kunnen er veel dingen niet. We moeten nog even doorbijten, want onze gezondheid staat voorop. Maar wat kan er nog wél? We sommen even wat mogelijkheden voor je op:

Er even romantisch op uit met z’n twee; de natuur in en overnachten in een heerlijke vakantiewoning met vrijstaand bad voor het raam? Het mag en kan.

Lekker met je gezin eruit; met de kaplaarzen aan naar het wad en daarna spelletjes doen bij het haardvuur in het vakantiehuis? Kan en mag ook nog steeds.

Met een bevriend gezin een weekendje weg; in een groot familiehuis bijpraten terwijl de kinderen heerlijk buitenspelen? Dat kan en mag ook; je mag in elk geval 2 volwassenen op bezoek hebben, en kinderen tellen daarbij niet mee. Bovendien: beter een week met hetzelfde gezin, dan elke dag andere gasten op bezoek.

Eindelijk weer wat buitentijd doorbrengen met opa en oma, al dan niet in aparte vakantiewoningen of ecolodges naast elkaar, en op afstand nieuwe herinneringen maken met elkaar? Dat kan gelukkig ook nog, al is het anders dan we zouden willen.

Kijken naar wat er wél kan. Het helpt. We maken er gewoon wat van met elkaar! We zoeken graag samen met onze gasten naar mogelijkheden. Om op een veilige manier toch fijne tijd door te kunnen brengen met de mensen die je lief zijn. Dat lukt gelukkig, en we zien mensen er heel blij van worden.

« | »