Telefoon: 0511-40 88 86
 • nl
 • en
 • de

VERGADEREN IN DE NATUUR

Zoek je met je organisatie of bedrijf een inspirerende plek voor brainstormsessies, heidagen, trainingen of teamuitjes? De inspiratie ligt voor het oprapen in onze design bedrijfsaccommodatie ‘Lân, Loft, Wetter, Waad’. Het is Fries voor land, lucht, water en wad en dat is meteen ook alles wat hier is. Vergaderen in de natuur en brainstormen met uitzicht dus! Met één stap over de drempel sta je hier midden in de Friese natuur. Inspiratie van buiten halen, of even lekker uitwaaien tussen 2 sessies door, is hier dus heel makkelijk. It Dreamlân ligt op een terp vlakbij Nationaal Park Lauwersmeer en UNESCO werelderfgoed de Waddenzee. Hier kunnen we outdoor activiteiten zoals wadlopen, mountainbiken of wandelen heel eenvoudig voor jullie organiseren.

 

 

ALLE FOTO’S

 

INSPIRERENDE BEDRIJFSACCOMMODATIE

Er is plek voor 4 tot 16 personen in 4 knusse huizen onder het grote dak van één aantrekkelijke ‘boerenschuur’. In het midden vind je de fijne gemeenschappelijke ruimte die perfect is voor vergaderingen, brainstorms en trainingssessies. Als het nodig is om in groepjes aan de slag te gaan dan kan dat fijn in de 4 aparte huizen. Elk huis heeft een zithoek en eethoek waar in alle rust gewerkt kan worden.

Natuurlijk is er gratis WiFi overal en er zijn vergaderfaciliteiten zoals Flipovers en een beamer. In de gemeenschappelijke ruimte is een grote keuken waar aan het eind van de dag gezamenlijk kan worden gekookt. Want wat is er nu leuker dan na een dag brainstormen samen met je collega’s te koken en eten? Natuurlijk hebben we ook contacten met verschillende regionale koks die lekkere maaltijden kunnen komen brengen, of hier komen bereiden.

 

VOOR 4 TOT 16 PERSONEN

In alle huizen zijn twee slaapkamers: in totaal zijn er dus 8 aparte slaapkamers, elk met wastafel. De huizen hebben allemaal een eigen badkamer, elk 2 toiletten, een keuken en een lekkere zithoek. De huizen hebben enorme ramen op het weidse uitzicht zodat je tussen het werken door weer helemaal tot rust kunt komen. In totaal zijn er 16 losse bedden in de 4 huizen. Mensen die even willen uitrusten tussendoor kunnen zich fijn terugtrekken in één van de vier slaaphuizen.

Wil je een zakelijk arrangement in onze bedrijfsaccommodatie boeken? Met outdoor activiteiten? Of met professionele brainstormbegeleiding? Met catering? Of welke wens dan ook maar? Neem contact met ons op!

 

CONTACT

Zoek je iemand die jullie brainstormsessie (of een deel daarvan) professioneel en creatief kan begeleiden? Lijkt het jullie zinvol om met vernieuwende technieken en een frisse aanpak van buiten naar jullie uitdaging te kijken? Minke Schouten is professioneel begeleider van brainstorm- of innovatie sessies en gecertificeerd facilitator bij Gave Dingen Doen.

 

Minke Schouten facilitator Gave Dingen Doen

 

Door gebruik van creatieve technieken en de ‘fast pitch’- methode kan in korte tijd door de groep een berg nieuwe ideeën gegenereerd worden. Maar ook het convergeren, dus het terugbrengen tot de kern en het uitwerken van ideeën in concepten, kan Minke begeleiden.

 

Gave dingen doen

Gave Dingen Doen is een groot netwerk van professionals en Minke kan daardoor gemakkelijk collega’s inschakelen voor bijvoorbeeld workshops ‘Gamification’, ‘Business Model Canvas’, ‘The Lean Startup’, ‘Design thinking’, ‘Storytelling’, ‘Lego Serious Play’ etc. Eigenlijk alles waar jullie bedrijf of organisatie maar behoefte aan heeft! Meer info vind je op www.gavedingendoen.nl.

Voor 4 tot 16 personen Vanaf prijs per dag excl. BTW
1-daags vergaderarrangement € 395
2-daags vergaderarrangement € 695
3-daags vergaderarrangement € 595
4-daags vergaderarrangement € 495

 

begeleiding van je brainstorm door Minke Schouten € 495 per dagdeel

 

Een vergaderarrangement bestaat uit:

 • 4 aparte luxe huizen met (woon)kamers en 16 bedden in 8 slaapkamers
 • gebruik van gemeenschappelijke ruimte met grote professionele keuken
 • koffie, thee, water en koekjes
 • optioneel kunnen we ontbijt, lunch en/of diner organiseren met een (biologische) cateraar of kok
 • gebruik van alle buitenfaciliteiten zoals: binnentuin met loungestoelen, buitenkachel, buitentafels om buiten te eten en Canadese kano’s en kayaks
 • gebruik van flipovers, projectiescherm en WiFi
 • inclusief beddengoed, badhanddoeken, eindschoonmaak en energie
 • gratis parkeren

 

De bedrijfsaccommodatie in zijn geheel of gedeeltelijk reserveren? Naam dan contact met ons op via telefoon of e-mail.

Beneden
Lân en Waad zijn beide 3-persoons huizen. Loft en Wetter zijn 5-persoons. Beneden hebben alle huizen een goed ingerichte keuken en een heerlijke woonkamer op het weidse uitzicht. Er is vloerverwarming, een knusse eethoek en alles is met veel liefde ingericht. Op het terras kun je heerlijk chillen in lekkere stoelen. Beneden is er ook een apart toilet.

Plattegrond Design Groepsaccommodatie Friesland

 

Gemeenschappelijke ruimte
De groepsaccommodatie heeft beneden in het midden van het gebouw een grote gemeenschappelijke ruimte. Deze ruimte heeft een grote professionele keuken met een lange eettafel voor 16 personen en een lounge hoek met een houtkachel.

 

Boven
Alle huizen hebben een grote lichte slaapkamer met 2-persoons bed en een vrijstaand bad mét uitzicht. Goede boxsprings met kwaliteitsmatrassen, lekkere dekbedden en grote ramen. In de 3-persoons huizen is de tweede slaapkamer ingericht met een eenpersoons bed en een wastafel. De ruime en lichte badkamer heeft een douche en wastafel en er is een apart toilet.

In de 5-persoons huizen heeft de tweede slaapkamer aan de ene kant twee eenpersoons bedden en aan de andere kant een knusse 2-persoons bedstee. In deze kamer kunnen 3 mensen slapen. De riante badkamer heeft een dubbele douche en een wastafel en er is boven ook nog een apart toilet.

Plattegrond Design Groepsaccommodatie Friesland

 

Buiten
Alle huizen hebben op het zuiden (met het weidse uitzicht) een eigen terras met lekkere loungestoelen. Aan de andere kant van het gebouw ligt de gezamenlijke luwe boomgaard.

 • gebruik van flipovers, projectiescherm en WiFi
 • 4 (woon)kamers en een grote gemeenschappelijke ruimte
 • 4 volledig ingerichte keukens en grote gemeenschappelijke keuken
 • vaatwasser in elk huis en 2 in de grote keuken
 • koelkast in elke keuken en een grote met diepvries in de grote keuken
 • oven in elke keuken en een grote in de grote keuken
 • 4-pits gasfornuis in elke keuken en een grote 5-pits in de grote keuken
 • koffiezetapparaat (filter) in elke keuken en 2 in de grote keuken
 • houtkachel in de gemeenschappelijke ruimte (+ hout voor de eerste avond)
 • televisies met DVD-speler in elk huis en de gemeenschappelijke ruimte
 • netwerk muziek systeem Denon Ceol N9 in de gemeenschappelijke ruimte met internetradio, CD-speler, Wifi, Bluetooth, Spotify Connect en Airplay Audio Streaming
 • vloerverwarming beneden
 • groot vrijstaand ligbad in de 2-persoons slaapkamers
 • 4 aparte badkamers met douche
 • buitenkachel in de binnentuin
 • gebruik van Canadese kano’s en kayaks (gratis)laadpunt bedrijfsaccommodatie Lauwersmeer Friesland
 • gebruik van tafeltennistafel (binnen en buiten)
 • receptie met veel omgevingsinformatie
 • parkeren (gratis) met laadpunt (2x11KW) voor elektrische auto’s

Hieronder vind je een aantal activiteiten in de directe omgeving die heel leuk zijn met groepen. Los van deze specifieke activiteiten kunnen we uiteraard ook op verzoek andere groepsactiviteiten organiseren.

 

Wadlopen

Werelderfgoed de Waddenzee is dé plek om met je hele team een uitdaging aan te gaan en nieuwe inspiratie op te doen. Een wadlooptocht bij Wadloopcentrum Fryslân of Wadloopcentrum Pieterburen is echt een ervaring die je eens meegemaakt moet hebben en zeker niet een simpel wandelingetje. Je loopt over de bodem van de zee, door slik en water, je wordt uitgedaagd door de elementen en onderweg zie je vogels, soms zeehonden en de meest waanzinnige wolkenluchten.

 

Wadlopen bedrijfsaccommodatie Friesland

 

Met z’n allen moet je natuurlijk zorgen dat je op tijd aan de overkant bent, soms tot je middel door het water waden, en na afloop sta je samen alle modder van je schoenen en benen af te wassen… als dát nog geen teamgeest geeft!

 

Varen op de Waddenzee en/of het Lauwersmeer

Samen op een schip de grote zee bevaren geeft natuurlijk óók verbroedering ! In Lauwersoog kun je opstappen op het grote schip MS Tender en over de Waddenzee, tussen de eilanden door, naar de Noordzee varen! Vissen op Makreel of Kabeljauw en het zeemansleven van dichtbij meemaken. Bij Wad op kun je zowel over de Waddenzee als over het Lauwersmeer varen.

Toch liever zeilen?, met 4 tot 12 personen kun je met het geweldige zeezeilschip (met van die fraaie bruine zeilen!) van Wazee Zeilen het Wad op. Ook varen, maar dan anders: wat dacht je van een kanotocht met z’n allen over het Lauwersmeer? Is een kanotocht op het Lauwersmeer toch iets te heftig?, huur dan een fluisterboot bij Svenskip Fryslân.

 

Outdoor activiteiten in Nationaal Park Lauwersmeer

In het Nationaal Park Lauwersmeer kunnen we ook diverse outdoor activiteiten organiseren. Mountainbiken, steppen, kanovaren, tokkelen, gps tochten, avontuurlijke wandelingen met de boswachter, zeilen (ook het wad op is mogelijk) of met z’n allen het befaamde Rondje Lauwersmeer fietsen (45 km).

Ga je liever zelf op pad?, volg dan (een deel van) de mooie wandelroutes van Kollumeroord of de Kollumerwaard. En hebben jullie zin in een hilarisch dagje tussendoor? Huur een stel Tuktuk’s en maak er een ware belevenis van met de rustgevende 1-cilinder diesels.

it Dreamlan bedrijfsaccommodatie natuur Lauwersmeer Friesland

Wij versturen 4x per jaar een informatieve nieuwsbrief.

 

it Dreamlân respecteert je privacy, lees in onze privacyverklaring hoe wij je gegevens verwerken.