dromers gezocht

Natuurkampeerterrein it Dreamlân in Friesland heeft iets met dromen, en met dromers, en vooral ook met mensen die het lef hebben om hun droom waar te maken. Daarom biedt it Dreamlân dromers een droomplek aan, voor een week op de camping, om eens rustig aan hun droom te kunnen werken. De natuur geeft alle ruimte aan hun creativiteit. Tegelijk met andere dromers omdat dromen delen inspireert. En als afsluiting deelname aan de dromen-inspiratiedag met een verrassend programma en ondersteuning van diverse Coaches. Na de geslaagde editie van 2012 geeft deze kleine camping, gelegen in Noardeast-Fryslân, opnieuw 5x twee van deze droomarrangementen weg voor dromers. Kosten? Niets!

 

Wat houdt het in?

Per droomweek zijn er twee droomplekken midden in de prachtige natuur van Noardeast-Fryslân. It Dreamlân is een rustige camping met adembenemend uitzicht en weidse wolkenluchten rondom. De dromers krijgen een tent voor de week en zo nodig kampeerspullen. Zij kunnen gebruik maken van alle campingfaciliteiten, wifi, een fiets en de overdekte kachelplaats met loungekussens. De droomweken zijn:

  • 13 – 20 juli 2013
  • 20 – 27 juli 2013
  • 27 juli – 3 augustus 2013
  • 3 – 10 augustus 2013
  • 10 – 17 augustus 2013

En als klap op de vuurpijl: deelname aan de dromen-inspiratiedag in september met alle tien dromers.

 

Waarom dromen in rust, stilte en ruimte

Iedereen heeft dromen. Dromen kunnen klein of groot zijn, ingewikkeld of verrassend in hun eenvoud, enorm bevlogen of juist ‘down to earth’. Dromen hebben gemeen dat ze je hart sneller doen kloppen, dat ze raken aan wat jij echt belangrijk vindt in het leven en dat ze niet direct binnen je bereik liggen. Daarom droom je ervan.

Klinkt leuk, dat dromen, maar meestal raken ze verloren in de waan van de dag. Hoe jammer is het dat we meestal zo weinig tijd vinden om echt met onze droom aan de slag te gaan! Dromen kun je dichterbij brengen als je de kans krijgt om er eens in rust, stilte en ruimte aan te werken. En je kunt enorm in de zogenaamde ‘flow’ komen als je eens flink kunt sparren met andere dromers. Dromen delen inspireert! It Dreamlân droomt dat meer mensen hun droom werkelijkheid kunnen maken!

Natuurkampeerterrein it Dreamlân ligt direct onder het Nationaal Park Lauwersmeer en op een mooie fietstocht van Werelderfgoed de Waddenzee op de grens van Groningen en Friesland. Kenmerkend voor dit gebied zijn de wadden, wierden en wouden, die samen één van de meest ongerepte stukken natuur van Nederland vormen. Het zal geen enkel probleem zijn om hier inspiratie op te doen in de omgeving.

| »